Cariera ta

SmartView Evolution este solutia noastra de consiliere personala in cariera in functie de profil, competente si optiune individuala in vederea unei abordari corecte si realiste a pietei muncii. Ofera optiuni multiple care pornesc de la intocmirea profesionista a CV-ului si scrisorii de intentie, sesiuni de coaching individual in scopul identificarii obiectivelor de cariera, cursuri scurte si la obiect, cu impact major in dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii, pana la evaluarea pe baze stiintifice a abilitatilor si identificarea profilului de personalitate.

Pentru persoanele aflate la inceput de cariera propunem pachetul SmartView Career Startup, din care studentii sau absolventii isi pot alege o singura componenta sau o combinatie de servicii personalizate sau sesiuni de grup, in functie de nevoile si preferintele lor.

Pentru cei care vor sa-si redefineasca prioritatile in cariera si sa obtina o competitivitate ridicata pe piata muncii, am creat pachetul SmartView Career Redesign, care permite specialistilor si managerilor sa selecteze acele servicii personalizate care corespund propriilor necesitati si preferinte.