Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.hrsmartview.ro

1. TERMENI LEGALI

S.C. HR SmartView Consulting S.R.L detine si administreaza in conditiile legii pagina web accesibila la adresa www.hrsmartview.ro, prin intermediul careia sunt prezentate date si informatii despre serviciile furnizate, precum si diverse materiale publicate in scopul promovarii companiei sau pentru indeplinirea unor obligatii legale.

HR SmartView Consulting nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio actiune desfasurata de utilizatori in baza informatiilor publicate pe site. Informatiile si materialele sunt publicate exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma, negenerand in sarcina companiei nicio obligatie contractuala. Utilizatorii site-ului care doresc informatii detaliate privind oferta HR SmartView Consulting sunt rugati sa ia legatura cu noi prin completarea formularului de contact prezent pe site sau folosind datele afisate la rubrica CONTACT.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a HR SmartView Consulting si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.hrsmartview.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma, inclusiv electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor HR SmartView Consulting.

Utilizarea site-ului www.hrsmartview.ro implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezentate mai sus.

2. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. HR SmartView Consulting S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18295.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, HR SmartView Consulting are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Va informam ca datele personale furnizate sunt prelucrate în scopul selectiei si plasarii fortei de munca, în scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice. De asemenea, datele colectate ofera utilizatorului posibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre HR SmartView Consulting, inclusiv prin intermediul acestui site. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil pentru a efectua modificarile necesare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre HR SmartView Consulting si pot fi comunicate doar urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, angajatorului/potentialului angajator al persoanei vizate si/sau agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei.

Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea lor din bazele de date ale companiei. In acest caz, sunteti de acord ca stergerea datelor personale va determina imposibilitatea de a beneficia in totalitate de serviciile oferite de HR SmartView Consulting.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei sau prin e-mail la adresa office@hrsmartview.ro.